Autistisen pojan serkut lauloivat Taylor Swiftiä – supertähti yllätti avokätisesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taylor Swift on tunnettu siitä, että hän osaa pitää huolta faneistaan. Swift puuttuu faniensa kiusaamiseen, auttaa heitä hädässä ja on maksanut myös muutaman fanin opinnot ja opintolainat pois heidän harteiltaan. Nyt Swift lahjoitti autistiselle pikkupojalle 10.000 dollaria.

Allison Duhon Hill perusti GoFundMe-sivustolle joukkorahoituskampanjan, jonka avulla hän yritti rahoittaa viisivuotiaalle autistiselle pojalleen hyvän palveluskoiran. Palveluskoiran kaksi vuotta kestävä koulutus tulisi maksamaan perheelle yhteensä 13.500 dollaria, minkä vuoksi perhe kääntyi internetin puoleen.

Jacobin serkut tekivät rahankeräystä varten videon, jossa he esittivät Taylor Swiftin Blank Space -kappaleen uusilla lyriikoilla, jotka kertoivat Jacobista. Video oli tullut Swiftin tietoisuuteen, minkä ansiosta laulajatar oli löytänyt itsensä Jacobin GoFundMe-sivuille.

Taylor Swift päätti lahjoittaa pojalle äitinsä Andrean kanssa avokätiset 10.000 dollaria. Taylor oli myös kirjoittanut lahjoitukseen pojalle viestin, jossa luki: ”Toivottavasti tulet rakastamaan uutta koiraasi! Kerro serkuillesi, että he lauloivat kappaleeni upeasti! Rakkaudella, Taylor ja Andrea”.