Ellie Goulding paljastelee Instagram-kuvissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen laulaja ja lauluntekijä Ellie Goulding on niittänyt jo mainetta useammalla radiohittejä sisältävällä albumillaan. 29-vuotias laulajatar tunnetaan myös urheilullisesta vartalostaan, jota hän esittelikin nyt melko paljastavissa kuvissa Instagram-tilillään.

Jälleen takaisin yhteen poikaystävänsä kanssa palannut Ellie Goulding on paljastanut faneilleen vilauksen siitä, mistä aiemmin vain Dougie Poynter on saanut viimeaikoina nauttia. Ellie Goulding on julkaissut Instagram-tilillään kuvia, joissa hän poseeraa läpinäkyvässä bikiniyläosassa.

Yläosan kangas on niin kuultavaa ja ohutta, että laulajattaren rinnat ja nännit näkyvät selkeästi siitä läpi. Goulding esittelee kuvissa myös treenattuja vatsalihaksiaan ja istuskelee rennosti takahuoneen tuolilla mustat kireät nahkahousut jalassaan ja turkistakki yllään.

@fillesapapa FOREVER @timmsy

Kuva, jonka elliegoulding (@elliegoulding) julkaisi

@fillesapapa @timmsy

Kuva, jonka elliegoulding (@elliegoulding) julkaisi