Iskra Lawrencen malliura tyrmättiin – tekee nyt upeaa malliuraa ”plus-kokoisena” mallina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmassa on perinteisesti ihannoitu langanlaihoja kaunottaria, ja alaa on usein syytetty suorastaan anorektisista naisista. Plus-kokoisilla malleilla on viime vuosina ollut koko ajan suurempi kysyntä, kun mainoksiin halutaan luonnollisien naisten kokoisia malleja.

Eräs niin sanotuista ”plus-kokoisista” malleista on 25-vuotias englantilainen Iskra Lawrence, jonka malliura tyrmättiin aikoinaan liian suuren elopainon vuoksi. Hän kuitenkin sisuuntui kritiikistä ja tekee nyt menestyksekästä uraa.

Parhaillaan Lawrence poseeraa Aerie-alusvaatemerkin unairbrushed-kampanjan mallina. Kampanjaa on kehuttu oikeanlaisen roolimallin esittelemisestä varsinkin nuorille naisille, sillä sen naisia ei muokata lainkaan kuvankäsittelyllä. Kaunotar itse kertoo haluavansa, että kaikki luonnollisen kokoiset naiset tuntevat itsensä itsevarmoiksi.

Uusimmat