Iskra Lawrencen malliura tyrmättiin – tekee nyt upeaa malliuraa ”plus-kokoisena” mallina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmassa on perinteisesti ihannoitu langanlaihoja kaunottaria, ja alaa on usein syytetty suorastaan anorektisista naisista. Plus-kokoisilla malleilla on viime vuosina ollut koko ajan suurempi kysyntä, kun mainoksiin halutaan luonnollisien naisten kokoisia malleja.

Eräs niin sanotuista ”plus-kokoisista” malleista on 25-vuotias englantilainen Iskra Lawrence, jonka malliura tyrmättiin aikoinaan liian suuren elopainon vuoksi. Hän kuitenkin sisuuntui kritiikistä ja tekee nyt menestyksekästä uraa.

Parhaillaan Lawrence poseeraa Aerie-alusvaatemerkin unairbrushed-kampanjan mallina. Kampanjaa on kehuttu oikeanlaisen roolimallin esittelemisestä varsinkin nuorille naisille, sillä sen naisia ei muokata lainkaan kuvankäsittelyllä. Kaunotar itse kertoo haluavansa, että kaikki luonnollisen kokoiset naiset tuntevat itsensä itsevarmoiksi.