Platinablondi teki paluun – Kimin tyylimuutos säväytti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian shokeeraa mielellään ihmisiä erikoisilla asuvalinnoillaan. Kim oli tukemassa miestään Kanyea hänen TLOP-albuminsa kuuntelutilaisuuden merkeissä järjestetyissä juhlissa, ja saikin kaikkien katseet kääntymään illan päätähden lisäksi myös häneen itseensä.

Kim Kardashian saapui juhliin platinanvaaleissa hiuksissa. Lähes valkoiset pitkät ja suorat kutrit taisivat tällä kerralla olla pelkästään taitavasti kiinnitetty peruukki, mutta tyyli oli silti todella näyttävä ja sai paljon huomiota osakseen. Kimillä oli myös valtava valkoinen turkistakki yllään, minkä vuoksi häntä ei voinut olla huomaamatta.

Koko Kardashianin perhe muutaman Jenner-vahvistuksen kera saapui tukemaan Kanyea. Myös Khloella ja Krisillä oli valtavat turkistakit yllään, minkä vuoksi koko perhe oli näyttävä ilmestys. Kim oli pukenut myös pienen North-tytön valkoiseen karvaiseen takkiin, minkä ansiosta lähes kaikkien perheen naisten pukukoodi kävi kaikille hyvin selväksi.

Splash
Splash
Splash
Splash