Kolmevuotias poika varasti show’n puoliajalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Urheiluotteluiden väliajalla viihdytetään yleisöä erilaisten ohjelmanumeroiden avulla. Usein väliaikaesitykseen liittyy musiikkia ja tanssia. Kolmevuotias Maximus-poika järjesti oman show’n. Maximus oli osallistunut paikallisen lukion orkesterin väliaikaesityksen harjoituksiin useamman kerran.

Kun varsinainen esiintymispäivä koitti, otti pikkupoika tanssin ja tilanteen haltuun jalkapallo-ottelun puoliajalla. Maximus tehosti esitystään lukiolaisten tavoin erillisen lipun avulla sitä kaikin voimin heiluttaen.

Etenkin Yhdysvalloissa on tapana, että koulujen parhaat rumpalit pääsevät erilaisiin paraateihin esittelemään taitojaan univormut päällä. Osa yleisöstä saattaa ostaa sisäänpääsyn urheilupeliin jo pelkästään näiden esitysten takia, vaikka varsinainen matsi ei kiinnostaisikaan.