Mallinukke näytti Ben Stilleriltä – sitten alkoi tapahtua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ben Stillerin tähdittämä ja ohjaama, muotimaailmaan sijoittuva suosikkikomedia Zoolander on saamassa jatkoa. Elokuvan tähdet ovat mainostaneet jatko-osaa viime viikkoina erikoisten tempausten merkeissä Roomassa.

Taannoin Roomassa sijaitsevan Valentino-muotisuunnittelijan liikeen edustalla liikkuneet saivat hieraista silmiään, sillä kaupan mainosikkunan mallinuket saattoivat näyttää yllättävän tutuilta. Ben Stiller ja Owen Wilson nimittäin poseerasivat liikkeen ikkunassa mannekiineina osana Zoolander 2 -elokuvan mainoskampanjaa.

Valentino tulee eiintymään komediaelokuvan jatko-osassa, ja myös sen kohtauksia on kuvattu miehen nimikkoliikkeen sisätiloissa. Zoolander 2 saa Suomen ensi-iltansa 12. helmikuuta 2016.