Mies työnsi 138 kynää suuhunsa – melkoinen näky!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nepalilainen Raja Thapa on vuosien ajan kummastuttanut yhteisöään erikoisilla tempuillaan. 19-vuotias nuorukainen on huomannut olevansa poikkeuksellisen suurisuinen ja hän on alkanut viihdyttää muita sen avulla. Miehen viimeisin taidonnäyte on lyijykynätemppu.

Daily Mail -lehden mukaan Raja kykenee laittamaan suuhunsa 138 lyijykynää kerrallaan. Thapa ei ole ainoa maailmassa, jolla on kyseinen taito hallussaan, sillä intialainen Dinesh Shivnath Upadhyaya on hänen kilpailijansa.

Intialaismies kykenee laittamaan suuhunsa 92 kynää kerrallaan. Raja toivookin nyt rikkovansa intialaisen asettaman ennätyksen. Videoiden perusteella Raja on päihittänyt Dineshin ja hänestä tulee todennäköisesti uusi maailmanennätyksen haltija.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat