Mies vietti pannaripäivää – söi niitä 3,5 kiloa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikassa vietettiin tistaina 9. helmikuuta virallista pannukakkupäivää. Sen kunniaksi BeardMeetsFood-kanavaa pitävä YouTube-käyttäjä päätti haastaa itseään ja syödä kaksikymmentä pannukakkua kahdenkymmenen minuutin aikana.

Mies kokeili pannukakkupäivän kunniaksi My Housi Diner -kahvilan pannukakkuhaastetta, jossa tulee syödä 20 pannukakkua 20 minuutissa. Mies katsoi paistettujen pannukakkujen kokoa etukäteen kuvista ja kuvitteli lettuset pienehköiksi niiden perusteella. Mies päätti pienten pannukakkujen vuoksi syödä hieman etukäteen, että nälkä ei pääsisi yllättämään. Se osoittautui virheeksi.

Kun mies oli mennyt kahvilaan, häntä oli odottanut pöydällä iso kasa pannukakkuja. Pannukakut painoivat kokin mukaan noin 3,5 kiloa, joten niissä oli jo jonkin verran haastetta. Pannukakkujen päälle oli vielä pursotettu vaahterasiirappia ja viereen pyöritelty jäätelöpalloja. Haaste ei näyttänyt helpolta, mutta mies selätti sen kuitenkin alle 19 minuutissa.