Munapötkö ihmetyttää: ”Miksi tällainen on keksitty?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet elintarvikkeet ja einekset saavat ihmiset hämmentymään ja miettimään kuka kyseistä ruokaa voisi edes syödä. Todella usein ruokien ulkonäköä koskevat ihmetyksen kohteet tulevat Japanista, joka on jälleen onnistunut yllättämään ihmiset kehittelemällään munapötköllä.

Munamurekkeeksi, munapötköksi ja munatuubiksi kutsuttu valkoinen elintarvike on saanut ihmiset hämilleen. Valmiiksi keitetyistä kananmunista koostuva pötkö on aiheuttanut useimmissa ihmisissä ällötystä vaikka varmasti moni ihminen voisi pitää kyseistä pötköä hyödyllisenä ja helppona tapana lisätä kananmunaa ruokiin ja välipaloihin.

Japanilainen keksintö on tehty Metro-lehden mukaan niin, että munan keltuaiset ja valkuaiset on eroteltu, minkä jälkeen ne on asetettu muotin sisälle kypsymään. Valmis tuote on pötkö, josta leikatessa saadaan täydellisen pyöreitä ja symmetrisiä keitetyn kananmunan siivuja.

http://meff-head.tumblr.com/post/9223525313/egg-loaf-why