Nainen pyysi miehiä pitämään pyyhettään – sitten leuka loksahti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taikuri ja pilailija Julius Dein ilahduttaa seuraajiaan YouTubessa tekemällä hauskoja temppuja ja jekkuja ihmisille kadulla. Tällä kerralla mies teki naisen avustuksella hauskan tempun, jossa he juksasivat yhdessä miespuolisia ohikulkijoita sukupuolenvaihtotempulla.

Videolla nähdään, miten helposti kaikki menivät lankaan yksinkertaiseen temppuun. Nainen pyytää kadulla käveleviä miehiä pitämään hänelle pyyhettä, jonka suojissa hän tulisi nopeasti vaihtamaan vaatteensa. Miehet tekevät työtä käskettyä ja kääntävät päänsä pois. Kun he kääntyvät takaisin, he kokevat todellisen yllätyksen.

Miesten pitäessä päätään sivulle käännettynä nainen puikkelehtii pyyhkeen takaa pois ja vaihtaa paikkoja Julius Dein kanssa. Kun taikuri nappaa pyyhkeen miesten kädestä ja kiittää heitä avusta, miehet säikähtävät pahanpäiväisesti ja ihmettelevät mihin kaunis nainen katosi.