Vin Diesel paljasti uuden Fast & Furious -elokuvan nimen ja julisteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime vuonna ensi-iltansa sai jo seitsemäs Fast and Furious -elokuva. Sarjan tuoreimman osan hurja menestys lippuluukulla piti huolen siitä, että nopeiden autojen maailmaan sijoittuvat elokuvat tulevat saamaan vielä lukuisia jatko-osia.

Nyt Vin Diesel on paljastanut Instagram-tilillään Fast and Furious -elokuvasarjan kahdeksannen osan julisteen ja nimen. Uuden elokuvan nimi on yksinkertaisesti Fast 8, joskin Suomessa elokuva tullaan todennäköisesti näkemään edellisten osien tapaan perinteisemmällä Fast and Furious 8 -nimellä.

Vuonna 2017 ensi-iltansa saavan jatko-osan mainoslause lupaa uusien teiden olevan edessä. Juliste vihjaakin elokuvan sijoittuvan ainakin osittain New Yorkiin. Fast 8 -elokuvan ohjaa N.W.A. -yhtyeen tarinan kertoneella Straight Outta Compton -elokuvallaan loistanut F. Gary Gray.

Kuva, jonka Vin Diesel (@vindiesel) julkaisi