Puistattava näky: Lapset leikkivät valtavien käärmeiden kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lapset voivat pelätä käärmeitä, mutta erään perheen pienimmät ovat niin tottuneita käärmeiden läsnäoloon, että pitävät niitä hellyttävinä lemmikkeinä. Kolmen lapsen isällä on kotonaan iso käärme- ja liskokokoelma, minkä vuoksi lapsetkin ovat tottuneet muiden pelkäämien eläinten läsnäoloon.

Liskokuninkaaksi kutsuttu perheenisä Eric LeBlanc pitää erikokoisia käärmeitä, liskoja ja muita matelijoita kotonaan. LeBlancin lapset ovat tottuneita käärmeiden käsittelijöitä, koska he ovat eläneet niiden kanssa koko elämänsä ajan. Lapset leikkivät ja hellivät käärmeitä, joiden koko on perheen pienimpään kolmevuotiaaseen nähden moninkertainen.

Isä antaa lastensa leikkiä käärmeiden kanssa ja helliä niitä, mutta tiedostaa kuitenkin käärmeiden vaarallisuuden. LeBlanc ei jättäisi käärmeitä lasten kanssa ilman valvontaa, mutta antaa lasten halailla käärmeitä ja kolmevuotiaan Ericankin nostella niitä ilman avustusta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat