Lauren Stonerin bikinivartalo hipoo täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli- ja televisiokaunotar Lauren Stoner nähdään myös suosikkiohjaaja Michael Bayn ohjaamassa Pain and Gain -elokuvassa, mutta näyttelijätyön sijaan hänet tunnetaan edelleen paremminkin mallina ja paparazzikuvien tähtenä.

Eilen Lauren kuvattiin Miamissa, jossa hän vietti viikonloppua aurinkoisissa merkeissä rannalla. Keltaisiin bikineihin sonnustautunut realitykaunotar ei varmasti jäänyt yhdeltäkään mieheltä huomaamatta.

Amerikkalainen Lauren Stoner tuli alunperin tunnetuksi mallina, mutta viime aikoina hänet on nähty myös televisiotähtenä ja näyttelijänä. Lauren oli mukana The Spin Crowd -realityohjelmassa, joka kuitenkin lopetettiin yllättäen vuonna 2010.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash