Sika aiheutti hämminkiä ennakkovaaleissa Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa käydään kevään aikana presentinvaalien esivaaleja, joissa puolueet valitsevat omat ehdokkaansa. Esivaalikierroksen toinen kierros käytiin New Hampshiren osavaltiossa, jossa eräälle äänestyspaikalle ilmestyi yllättävä taho.

Isokokoinen sika karkasi Pelhmanin kaupungissa sijaitsevalta maatilalta läheiselle äänestyspaikalle. Utelias possu olisi selkeästi halunnut antaa oman äänensä jollekin lukuisista ehdokkaista. Boston.com – sivuston mukaan eläin oli arviolta yli 270 kilon painoinen.

Poliisit onnistuivat lopulta saamaan eläimen kiinni, ja sen omistaja tuli noutamaan karkulaista takaisin kotiin. Tilanteesta oli tietenkin suurta hupia paikalle tulleille äänestäjille, jotka kuvasivat eläintä esimerkiksi jahtaamassa paikalla olleita poliiseja.