Floridan huumepomo paljastui: 74-vuotias pyörätuolimummo!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Floridan Orlandossa on selvitetty vuoden ajan erikoisoperaation avulla paikallisen heroiinikauppiaan henkilöllisyyttä ja sijaintia. Huumeringin päätekijäksi paljastui 74-vuotias pyörätuolissa istuva mummo. Hän myi kuukausittain noin kaksi kiloa heroiinia.

Poliisit ovat pidättäneet Ruth Perez-Lopez -nimisen eläkeläisen, jonka epäillään pyörittäneen Orlandon tai jopa koko Floridan alueen suurinta huumebisnestä. Vanhus on myynyt heroiinin lisäksi kokaiinia, pilveä ja reseptilääkkeitä. Pyörätuolissa istuva nainen saatiin kiikkiin ”Deals on Wheels” -nimisen operaation päätteksi.

Huumekauppias on passitettu Orange Countyn vankilaan 650.000 dollarin takuita vastaan. Ruth tulee todennäköisesti viettämään loppuelämänsä telkien takana. Hänen vastuullaan epäillään olevan ainakin hyvin suuri osa Floridan huumebisneksestä, The Smoking Gun -julkaisu uutisoi.