Maailman tyhmin rikollinen? Haistatteli tuomarille somessa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kannabiksen myynnistä ja hallussapidosta pidätetty ja tuomittu rikollinen on ajautunut ongelmiin sosiaalisessa mediassa julkaistun viestin vuoksi. Daniel Sledden oli nimittäin avautunut oikeudenkäynnistään ja tuomiostaan netissä haistatellen tuomarina toimineelle Beverly Luntille.

Metro-lehden mukaan mies piti itseään voittamattomana ja hän oli innoissaan, ettei hän saanut ehdotonta vankeusrangaistusta vaan tuomio oli ehdollinen. Viesti päättyi sanoihin: ”Beverly Lunt ime mun munaa!”.

Pian viestin julkaisun jälkeen Sledden sai yhteydenoton, jossa häntä pyydettiin Burnley Crown Court -oikeustalolle tuomion uudelleen arviointia varten. Tuomari oli todennäköisesti saanut vihiä häntä loukkaavasta viestistä ja piti sitä oikeuden halventamisena.

Daniel poisti Facebookissa julkaisemansa viestin ja hän julkaisi Beverly Luntille osoitetun anteeksipyynnön. Se ei kuitenkaan näyttänyt tehonneen, sillä Sleddenille varattu oikeudenkäynti on edelleen voimassa. Jää nähtäväksi muuttuuko Sleddenin tuomio ehdollisesta ehdolliseksi oikeuden halventamisen myötä.