Mallikaunotar kidnappasi ja pahoinpiteli kilpasiskonsa

Viihdeuutiset · Annika Kela

21-vuotias kolumbialaismalli Yeimi Rey on pidätetty epäiltynä kollegansa vapaudenriistosta ja pahoinpitelystä Bogotassa, Kolumbiassa. Nuori nainen oli kidnapannut mallina työskentelevän Carolina Munozin, sillä hän oli ajautunut riitoihin Munozin kanssa sosiaalisessa mediassa.

Carolina ja Yeimi olivat toistensa kilpailijoita ja he yrittivät parhaansa mukaan mustamaalata toisensa julkisesti. Lopulta julkinen kinastelu riistäytyi käsistä ja Yeimi kidnappasi Carolinan.

Metro-lehden mukaan Yeimi ja hänen sisarensa Claudia kaappasivat Carolinan heidän autoonsa ja he antoivat naiselle sähköshokkeja tainnuttimella. Sen lisäksi he repivät ja leikkelivät naisen hiuksia ja riisuivat häntä ottaakseen alastonkuvia. Lopulta sisarukset varastivat mallin käsilaukun ja jättivät pahoinpidellyn Carolinan tien reunaan.

Myöhemmin Yeimi julkaisi lähes kaljusta Carolinasta alastonkuvia sosiaalisessa mediassa. Carolina teki Reysta rikosilmoituksen ja poliisit pidättivät hänet Bogotan lentokentältä. Toistaiseksi Claudia ei ole saanut syytteitä avunannostaan.