Mies on koukussa muroihin – syö 13 kulhollista päivässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Phillip Patrick on 19-vuotias perheenisä, joka näyttää huonoa esimerkkiä lapselleen. Mies ei nimittäin syö mitään muuta kuin aamiaismuroja maidon ja sokerin kera. Hän on koukussa aamiaismuroihin.

Phillip Patrick muutti kolme vuotta sitten saman katon alle tyttöystävänsä Sophie Richoldin kanssa. Lapsuudenkodista omilleen muuttanut mies jätti samalla monipuolisen ruokavalion ja tyydytti nälkänsä aamiaismuroja syömällä.

Nykyisin mies syö päivässä 13 kulhollista maissihiutaleita tai Weetabix-muroja. Addiktion takia hän kuluttaa viikossa kuusi laatikollista muroja, 8,5 litraa maitoa ja liki neljä kiloa sokeria.

Hänen painonsa on noussut kolmessa vuodessa merkittävästi ja yleiskunto heikentynyt niin paljon, ettei hän jaksa nousta edes portaita kunnolla. Hän nauttii päivittäin riippuvuutensa takia 4.000 kilokaloria liikaa. Hän hakee apua addiktioonsa, Mirror-lehti uutisoi.