Oppilaat yllättivät opettajan: Ensimmäinen synttärikakku 10 vuoteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teksasilaisen Burleson High School -lukion äidinkielen opettaja ei ollut juhlinut syntymäpäiviään pitkiin aikoihin. Tähän tuli kuitenkin nopeasti muutos, kun opettajan opettama luokka sai kuulla, että opettajalle ei oltu leivottu syntymäpäiväkakkua kymmeneen vuoteen.

Lukiolaiset päättivät yllättää lempiopettajansa hänen syntymäpäivänään. Kyle Simpler -niminen opettaja yllättyi täysin saapuessaan luokkaan syntymäpäivälaulun saattelemana. Simpler sai lahjoja, kortteja ja kakun, jonka opiskelijat olivat hänelle leiponeet.

Syntymäpäiväjuhlan järjestänyt opiskelija Karlie Moran kertoi Inside Edition -uutisille kuulleensa, että opettaja ei ollut saanut kymmeneen vuoteen syntymäpäiväkakkua. Tämän vuoksi Moran oli päättänyt järjestää opettajalle kakun ja lahjoja, ja yllättää opettajan. Lukiolaiset onnistuivat yllättämään Simplerin, joka liikuttui kyyneliin nähdessään syntymäpäiväkakun hänen työpöydällään.