Rantalomailijan upea video – matkustajakone ohitti metrien päästä

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Karibialla Saint-Martinissa lomaillut turisti on jälleen kerran onnistunut kuvaamaan upean videon Pawa Dominicana -lentoyhtiön matkustajakoneen laskeutumisesta. Saint-Martinin lentokenttä on tunnettu siitä, että se sijaitsee aivan Maho Beach -uimarannan läheisyydessä.

Kentälle laskeutuvat lentokoneet näyttävät siltä kuin ne olisivat laskeutumassa hiekkarannalle. Auringonottajan kuvaama video on julkaistu netissä Dez Rosswessin kanavalla, joka on tunnettu Saint-Martinissa kuvatuista laskeutumisvideoista.

Kenttää lähestyvä lentokone ohittaa rannalla olijat vain muutamien metrien päästä. Laskeutuvat ja nousevat lentokoneet aiheuttavat ajoittain vaaratilanteita liian uteliaille ja uskaliaille turisteille, sillä moottoreiden työntövoima saattaa syöstä ihmiset ilmalennolle. Ihmisiä on varoitettu lentoliikenteestä, mutta jotkut hurjapäistä haluavat kokea matkustajalentokoneiden moottoreiden voiman.