Seksihurjastelun seurus – lyijykynä jumiutui peräsuoleen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaismies on joutunut hakeutumaan sairaalaan hoidettavaksi kivuliaan vaivan vuoksi. Potilas kertoi lääkärille, että hänen peräsuolessaan oli lyijykynä, joka oli päätynyt sinne lemmenleikkien yhteydessä. Miehen kauhuksi kirjoitusväline oli jäänyt suoleen jumiin.

Potilas paljasti harrastaneen anaaliseksiä ja lyijykynä oli päätynyt hänen peräsuoleensa aktin aikana. New Yorkin Lenox Hill -sairaalan lääkäri Robert Glatter kertoi VICE-lehdelle, että vaikka tapaus oli poikkeuksellinen, ei se ollut silti kovinkaan harvinainen.

Lääkärin mukaan potilaiden peräsuolista on poistettu erikoisempiakin vierasesineitä. Potilaan tiedot löytyvät National Electronic Injury Surveillance System – tietopankista, johon on kuuden vuoden aikana kirjattu yli 450 erilaista seksileikkeihin liittyvää tapausta. Tietoja hyöydynnetään muuan muassa kuluttajaturvallisuutta koskevien tuotteiden käyttöohjeiden laatimisessa.