Todellista luomua! Kahvila ei tuota lainkaan jätettä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Zero Waste -filosofialla elävät ihmiset pyrkivät jättämään jälkeensä mahdollisimman vähän roskaa ja jätettä. Avainasemassa ovat pakkausjätteen välttäminen, kierrättäminen ja hyödyntäminen. Maailmalla on myös samalla ideologialla toimivia ravintoloita.

Glasgowssa on nyt avattu Brew Box Coffee Company -niminen kioski, joka ei tuota lainkaan jätettä. Kahvilatuotteita myyvä Laura Camerron muutti ikonisen poliisikopin päivittäin auki olevaksi kojuksi. Kahvilasta saa ostettua kevyttä lounasta ja leipomotuotteita – sekä tietysti teetä ja kahvia.

Kaikki kioskin tuotteet on pakattu käsin biohajoaviin pakkauksiin, joita voi hyödyntää kompostoinnissa. Camerron ei valmista ylijäämää, vaan juuri sopivasti kattamaan tuotteiden kysynnän. Hän vakuuttaa Evening Timesille, että vaikka toiminta on pientä, pitävät skotlantilaiset sitä erittäin merkittävänä.

When your customers are this beautiful and lovely you never want to leave your Tardis. Come say hiya today. Veggie…

Posted by Brew Box Coffee Company on Friday, February 12, 2016

Happy Friday troops! And what a beezer it is! ***Come and see me for lunch today and I'll throw a gluten free @…

Posted by Brew Box Coffee Company on Friday, February 5, 2016

Choose yer topping on yer soup! Chopping up some fresh coriander, chili, spring onion and chopped nut for one of my…

Posted by Brew Box Coffee Company on Thursday, January 21, 2016

Lunch order getting prepared for this afternoon. You can order ahead too by Facebook or email (info@…

Posted by Brew Box Coffee Company on Thursday, February 11, 2016