Upea silmämeikki muovilusikan avulla – uskomaton kikka!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauniita videoita ja käytännöllisiä meikkivinkkejä julkaiseva Brittney Foley tuplasi Instagram- ja Youtube-seuraajansa yhden meikkiniksin ansiosta. Foley sai isot naistenlehdet kirjoittamaan itsestään juttuja julkaisemalla videon, jossa näytetään miten todella näyttävä silmämeikki syntyy muovilusikan avulla.

Brittney Foley julkaisi Instagram-tilillään lyhyen videon, jossa näytetään miten hän käytti muovilusikkaa apunaan silmämeikin tekemisessä. Foley asetti ison muovilusikan yläluomen päälle kohtaan, johon hän halusi varjostuksen. Lusikan reunan muotoa seuraamalla syntyi täydellinen ja terävä kaari, joka toimi koko luomimeikin pohjana.

Varjostuksen lisäksi Foley korosti muita kohtia vaalealla luomivärillä ja lisäsi vielä lopuksi pitkälle silmänurkasta ulottuvat mustat rajaukset. Lopulta Foley viimeisteli meikin vielä tuuheilla irtoripsillä, jolloin säihkyvä ja näyttävä silmämeikki oli valmis.