Kylie Jenner kuin satuolento – vaaleanpunaiset hiukset ja kultainen asu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner on tunnettu huulistaan, vaihtuvasta hiusväristään ja tyylistä, jonka moni nuori nainen kopioisi mielellään. Välillä naisen asuvalinnat ovat kuitenkin niin erikoisia, että niitä voi olla haastavaa lähteä toisintamaan.

Nyt Kylie Jenner yllätti ystävänpäivänä pukeutumalla kultaiseen asuun ja vaaleanpunaiseen peruukkiin. Jenner vaihtelee hiusten väriään tiuhaan tahtiin, mutta vain harva väreistä tehdään kaunottaren omiin hiuksiin.

18-vuotias Kylie muunsi tyyliään ystävänpäivänä vaaleanpunaisella peruukilla, jonka pitkät hiukset oli kiharrettu. Hiusten väri muistutti hattaraa ja kultaisen asun kanssa Kylie oli kuin satuolento.

Kyliellä oli yllään kultaiset väljät ja leveälahkeiset veluurihousut, jotka oli yhdistetty valkoiseen trikoopaitaan. Housujen kanssa Kylie oli pukenut ylleen vielä samaa materiaalia olevan kultaisen pitkän takin, joka teki asusta todella uniikin.

perfect day

Kuva, jonka King Kylie (@kyliejenner) julkaisi

Heli Ride ?

Kuva, jonka King Kylie (@kyliejenner) julkaisi

Koko k on the lips @kyliecosmetics

Video, jonka King Kylie (@kyliejenner) julkaisi