Maailman tyydyttävin video on kunnianosoitus täydellisyydelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni ihmisistä rakastaa järjestyksessä olevia asioita ja sitä, että tapahtumat soljuvat eteenpäin rytmikkäästi ilman ongelmia. Harva kuitenkaan rakastaa maanantaipäivää, joten päätimme tarjota yksinkertaista nautintoa tarjoavan videon katseltavaksi.

Videolla tapahtuu erilaisia asioita, jotka tuovat ihmeellisellä tavalla tyydytystä ja mielenrauhaa. On ilo katsoa asioita, jotka onnistuvat. Oli sitten kyseessä tomaatin leikkaaminen, kananmunankeltuaisten erottelu tai pesäpallon puristaminen – kaikki sujuvat tällä videolla jouhevasti.

Kooste kestää viisi minuuttia, mikä on juuri sopiva aika ihmisen mielen rauhoittamiseen ja ajatusten lepäämiseen esimerkiksi työpäivän keskellä. Ihminen saa helposti kerättyä energiaa muutaman minuutin kestävällä mikrotauolla, mikäli irroittaa ajatukset puurtamisesta.

The Most Satisfying Video In The World

This is kind of… arousing?

Posted by Digg on Friday, February 12, 2016