Mel B:n bikinit pettivät rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -tyttöbändin Mel B, eli Melanie Brown, nähtiin America’s Got Talent -ohjelman tuomarina sarjan kahdeksannella kaudella. Taannoin Mel B julkaisi ensimmäisen kappaleensa kahdeksaan vuoteen. Hän on toiminut myös X Factor -ohjelman brittiversion tuomaristossa.

Parhaillaan Mel B lomailee Karibialla Turks & Caicosissa yhdessä miehensä Stephen Belafonten kanssa. Kerroimme eilen miten hän nautti lomastaan miehensä kanssa, mutta kaikki ei lopulta mennytkään aivan suunnitelmien mukaan. Popparin bikinien alaosa nimittäin valahti alas parin syleillessä toisiaan.

Melanie Brown nousi kuuluisuuteen 90-luvun kuuluisimman tyttöbändin Spice Girlsien riveistä. Hän yritti käynnistää soolouraansa bändin hajoamisen jälkeen, mutta sittemmin suurempi menestys on tullut naisen osaksi kykyjenetsintäohjelmien tuomarina. Nainen on nähty muun muassa Yhdysvaltojen Talent-ohjelman tuomaristossa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash