Kenguru sai kissasta ystävän – hellyttävä kohtaaminen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin Hop-nimisestä kengurusta, jonka eläinkavereina perheessä toimivat kissa ja koira. Hopin omistaja Paul Cesnik oli huomannut, että Hop yrittää ystävystyä muiden lemmikkien kanssa, mutta epäonnistui lähestymisyrityksissään kerta toisensa jälkeen. Nyt asiaan on tullut kuitenkin viimein muutos.

Cesnik julkaisi aiemmin videon, jossa kissa torjuu tylysti Hopin. Toisella miehen julkaisemalla videolla perheen koirakaan ei lämpene kaveria etsivälle Hopille. Nyt Cesnik on kuitenkin julkaissut viimein kengurusta videon, jolla on hieman onnellisempi loppu.

Videolla Hop lähestyy perheen kissaa, joka ei tällä kertaa lähdekään kengurua karkuun. Hop alkaa nuolemaan kissan turkkia, mistä auringossa makoileva kissa näyttäisi pitävän. Tarina ei kerro, onko Hop päässyt vielä leikkimään muiden lemmikkien kanssa, mutta ainakin sen lähestymisyritys sai tällä kerralla jo hieman lupaavamman lopun.