Paul McCartneya ei päästetty Grammy-jatkobileisiin – portsari ei tunnistanut!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosi sitten Kanye West sai kunnian levyttää maailmanhistorian menestyksekkäimpiin artisteihin lukeutuvan Sir Paul McCartneyn kanssa, kun he julkaisivat yhdessä Only One -nimisen singlen. Tämän jälkeen monet ”tynnyrissä kasvaneet” ihmettelivät kuka on Paul McCartney.

Sosiaalisessa mediassa lähti tuolloin leviämään myös monia kommentteja, joissa todettiin Kanye Westin antaneen McCartneylle artistiuran. Ilmeisesti The Argyle -klubin järjestyksenvalvojat ovat samaa sarjaa, sillä he eivät päästäneet supertähteä sisään Tygan järjestämiin Grammy-jatkobileisiin.

TMZ on nyt julkaissut videon, jossa nähdään miten The Beatles -tähden seurue keskustelee kahteen otteeseen portsarin kanssa, mutta huonolla menestyksellä. Kaiken lisäksi supertähti ei ollut ovella yksin, sillä hänen seurueessaan olivat mukana myös viisinkertainen Grammy-voittaja Beck ja Foo Fightersin rumpali Taylor Hawkins.