Simpsoneissa tehdään historiaa – tätä ei ole ennen nähty!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuodesta 1989 saakka esitetty Simpsonit on Yhdysvaltojen television pisimpään jatkunut tilannekomedia- ja animaatiosarja. Parhaillaan käynnissä olevalle 27. tuotantokaudelle suunnitellaan kohtausta, jollaista sarjassa ei ole aikaisemmin nähty.

Toukokuussa Yhdysvalloissa esitettävässä Simpsonit-jaksossa tulee olemaan suorana lähetyksenä toteutettaava kohtaus. Siinä Homer Simpson tulee kommentoimaan päivän polttavia asioita ja vastaamaan fanien lähettämiin twiitteihin. Katsojat voivat lähettää kysymyksiä Twitterissä 1.-4. toukokuuta välisenä aikana #HomerLive -tunnisteella.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, kuinka kolmiminuuttinen kohtaus aiotaan käytännössä toteuttaa, sillä perinteistä animaatiota on tunnetusti hankala työstää suorana lähetyksenä. Verkossa on kuitenkin spekuloitu, että liveosion tekemiseen käytettäisiin kehittynyttä liikkeenkaappaustekniikkaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat