Simpsoneissa tehdään historiaa – tätä ei ole ennen nähty!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuodesta 1989 saakka esitetty Simpsonit on Yhdysvaltojen television pisimpään jatkunut tilannekomedia- ja animaatiosarja. Parhaillaan käynnissä olevalle 27. tuotantokaudelle suunnitellaan kohtausta, jollaista sarjassa ei ole aikaisemmin nähty.

Toukokuussa Yhdysvalloissa esitettävässä Simpsonit-jaksossa tulee olemaan suorana lähetyksenä toteutettaava kohtaus. Siinä Homer Simpson tulee kommentoimaan päivän polttavia asioita ja vastaamaan fanien lähettämiin twiitteihin. Katsojat voivat lähettää kysymyksiä Twitterissä 1.-4. toukokuuta välisenä aikana #HomerLive -tunnisteella.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, kuinka kolmiminuuttinen kohtaus aiotaan käytännössä toteuttaa, sillä perinteistä animaatiota on tunnetusti hankala työstää suorana lähetyksenä. Verkossa on kuitenkin spekuloitu, että liveosion tekemiseen käytettäisiin kehittynyttä liikkeenkaappaustekniikkaa.