Summer Up paljasti muhkean artistikattauksensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lahdessa 8. – 9. heinäkuuta järjestettävässä Summer Up -festivaalissa nähdään tulevana kesänä muun muassa kotikentällään esiintyvä Cheek, popsensaatio Robin, tupla-areenakeikat toukokuussa tehtaileva JVG, Madafakin darra -hitistä tuttu Roope Salminen & Koirat ja vadelmaveneilijä Kasmir.

Lisäksi useiden artistien julkaisuilla vieraillut Evelina nousee lavalle Asteen kanssa. Heidän yhteistyötä on voinut todistaa jo Asteen kultasinglellä Himalaja. Erikoissettiä on luvassa myös Uniikin, Spektin ja TPH:n yhteiskeikalla, joka kuulee nimellä Rähinä Spesial. Ohjelmistoon lukeutuvat myös Elastinen, Teflon Brothers, Mikael Gabriel, Aurora, Brädi, Atomirotta ja Nikke Ankara.

Ulkomaisesta repertuaarista Lahdessa nähdään ennen joulua julkistetut jenkkinimet Future ja Mac Miller. Summer Upin avauspäivänä esiintyvä, kaksi USA:n listaykkössinkkua tehtaillut amerikkalainen rap-artisti Future on tehnyt musiikkia muun muassa Kanye Westin kanssa. Kymmeniä miljoonia YouTuben katselukertoja keränneistä hiteistään, kuten Donald Trump, Nikes on My Feet ja Knock Knock tunnettu amerikkalaisräppäri Mac Miller kipuaa lavalle puolestaan lauantaina. Millerin uusin GO:OD AM –albumi julkaistiin syksyllä.

Summer Upin areenana toimii Vesijärven rantamaisemissa sijaitseva Mukkulan leirintäalue, joka on läpikäynyt mittavan alueuudistuksen ja muuttunut nykyaikaiseksi tapahtumapuistoksi. Varsinainen leirintäalue sijaitsee aivan tapahtuman kupeessa kauniissa Mukkulan puistossa. Aiempina vuosina tutuksi tulleesta valmiista telttakylästä luovutaan, joten nyt mukaan tulee pakata oma teltta.