Kanye West pyysi Mark Zuckerbergilta miljardilahjoitusta – noloakin nolompi seuraus!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Veloissa rypevä räppäri Kanye West on aiheuttanut kohun sosiaalisessa mediassa vaatimalla Facebookin perustajana tunnetulta Mark Zuckerbergilta miljardilahjoitusta. West on ehdottanut Twitterissä, että Mark lahjoittaisi hänelle miljardin.

Westin mukaan lahjoituksella Zuckerberg voisi tukea maailman parasta ja kaikkien aikojen parasta taiteilja-muusikkoa. Julkisesta pyynnöstä huolimatta Mark Zuckerberg ei ole kommentoinut Westin tempausta. Metro-lehden mukaan vaikuttaisi kuitenkin siltä, että Zuckerberg on viimein ottanut kantaa Westin pyyntöön. Hän nimittäin tykkäsi kommentista, jossa luki:

– Parahin Kanye West: Jos todella aiot pyytää Fecebookin toimitusjohtajaa lahjoittamaan sinulle miljardin dollarin suuruisen summan, et ehkä halua esittää pyyntöäsi Twitterissä.

Twitter, Facebook
Twitter, Facebook