Stara Kanye West

Viihdeuutiset

Kanye West, Justin Bieber ja Drake boikotoivat Grammy-gaalaa

Vuosittainen Grammy-gaala lukeutuu Yhdysvaltojen suurimpiin musiikkialan tapahtumiin. Tänä vuonna joukko hiphopin ja popin suurnimiä aikoo kuitenkin jättää saapumatta juhliin.

Kanye Westin, Justin Bieberin, Draken ja Frank Oceanin kerrotaan jättävän vuoden 2017 Grammy-gaalan. Jokainen artisti on Frank Oceania lukuunottamatta ehdolla palkintojen saajiksi. TMZ-sivuston mukaan tähdillä on omat syynsä päätökselle.

Neljä Grammy-ehdokkuutta saanut Justin Bieber ei pidä tapahtumaa merkityksellisenä, varsinkaan nuorten laulajien näkäkulmasta. Frank Ocean taas pitää tapahtumaa ja palkintoa vahentuneena, eivätkä ne hänen mukaansa edusta nuoria mustia artisteja. RnB-tähti ei edes tarjonnut tuoretta levyään Grammy-ehdokkaaksi sen keräämistä kehuista huolimatta.

Kahdeksan Grammy-palkinnon ehdokas Drake on kiertämässä Euroopan keikkalavoja gaalan aikaan. Kanye West on puolestaan voittanut uransa ikana 21 palkintoa, mutta hävinnyt niissä kategorioissa joissa hän on ollut ehdolla valkoisten artistien kanssa.

Viihdeuutiset

Hyvä Suomi! Kanye West kuvattiin Karhun kengissä

Kanye West tunnetaan musiikkiuransa ohella muoti-ikonina. Nyt suomalaisilla on jälleen tilaisuus lähteä toreille juhlimaan, sillä räppäri on kuvattu kotimaisen vaatemerkin kengissä.

Kanye West kuvattiin Los Angelesissa pukeutuneena Karhun Fusion 2.0 Mount Pallas Pack –lenkkareihin. Kuva jaettiin tähtien pukeutumiseen keskittyvän Upscalehype-sivuston Twitter-tilillä.

Karhun kenkien käyttämistä pidetään räppäriltä jokseenkin odottamattomana vetona. Kanye West on nimittäin tehnyt tiivistä yhteistyötä vaatemerkki Adidasin kanssa Yeezy-kenkämalliston muodossa.

 

Viihdeuutiset

Raju lehtiväite: Kim Kardashian harkitsee avioeroa Kanye Westistä!

Viime aikoina monin tavoin kovia kokenut maailman seuratuin julkkispari Kim Kardashian ja Kanye West ilmoittivat äskettäin vetäytyvänsä julkisuudesta, kun Kanye oli päässyt psykiatrisen sairaalan pakkohoidosta. Nyt yhdysvaltalainen kohulehti Us Weekly väittää Kimin harkitsevan avioeroa.

Us Weekly tunnetaan kohuväitteistä, jotka eivät ole lopulta pitäneet paikkaansa. Nyt lehti raportoi, että sen lähteiden mukaan Kim on ottanut etäisyyttä artistimieheensä tämän päästyä sairaalahoidosta yhdeksän päivän hoitojakson jälkeen.

Kimin kerrotaan esimerkiksi pitävän lapsensa erossa näiden isästä. Kanye oli kuitenkin mukana Saint-lapsensa synttäreillä.

Lehden haastatteleman lähteen mukaan Kim ei tee päätöstä avioerosta ennen kuin Kanye West on toipunut. Siihen saakka hänen kerrotaan olevan aviomiestään tukeva vaimo. Myös Kim Kardashian on vältellyt julkisuutta siitä saakka kun hänet ryöstettiin aseella uhaten Pariisissa 3. lokakuuta.

Viihdeuutiset

Kanye West ei saanut tavata lapsiaan – teki uutta musiikkia osastolla

Räppäri Kanye West toimitettiin taannoin psykiatriseen hoitoon. Mies on kärsinyt vakavista hallusinaatioista. Hän käyttäytyy jopa vaimonsa Kim Kardashianin mukaan niin vainoharhaisesti, että lapset eivät saa tavata isäänsä. Nyt Kanye on jo päässyt kotiin.

People-lehti kertoi, että Westin ollessa vielä sairaalassa Kim Kardashian vietti päivittäin useita tunteja hänen seurassaan. Kanye toipui Kalifornian yliopistollisen sairaalan Resnickin neuropsykiatrisella osastolla, jonne pariskunnan lapsilla ei ollut asiaa.

Lähipiirin mukaan Kim oli ainoa henkilö, johon Kanye tällä hetkellä luottaa. Räppärillä on useita eri lääkityksiä ja niiden annoskokoja pohditaan parhaillaan. Vaikka Kanye West ei ollut sairaalassa oma itsensä, hän pystyi tekemään töitä ja uutta musiikkia sairaalapedistä käsin.

Viihdeuutiset

Kanye West vapautettiin pakkohoidosta – palasi Kimin ja lastensa luokse

Hiphop-artisti Kanye West toimitettiin taannoin psykiatriseen hoitoon. Äärimmäisestä uupumuksesta ja unenpuutteesta kärsinyt tähti on kuitenkin päässyt takaisin perheensä luokse yli viikon kestäneen sairaalahoidon jälkeen.

Kanye Westin kerrotaan olevan parhaillaan kotonaan Kim Kardashianin ja pariskunnan yhteisten lasten kanssa. TMZ-sivuston mukaan Räppäri poistui sairaalasta Kimin ja henkilökohtaisen lääkärinsä, Michael Farzamin kanssa.

Tähden hermoromhaduksen epäillään johtuneen ainakin osittain hänen äitinsä kuoleman vuosipäivästä. Kanye kärsi keikkailun, liiketoimiensa, vanhemmuuden ja Kimin taannoisen ryöstön aiheuttamasta stressistä ja unenpuutteesta. TMZ:n mukaan hänen äitinsä kuoleman vuosipäivä, 20. marraskuuta, on saattanut olla romahdukseen johtanut viimeinen tikki.