Kanye West sekosi – raivokohtaus lavan takana tallentui äänitteelle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanye West on tunnettu tempperamenttisuudestaan ja siitä, että hänellä on melko lyhyt pinna. Kanye sanoo asiat suoraan ja tietää oman paikkansa. Tällä kerralla mies hermostui esiintymislavalle tehdystä muutoksesta Saturday Night Live -ohjelmassa, ja antoi tuotantotiimin kuulla kunniansa.

Page Six -sivuston julkaisemalle änitteelle on tallentunut hetki, kun Kanye kuulee lavalla olleen kimalteen poistamisesta. Kimalle olisi häirinnyt valomiesten mukaan muuten ohjelman kulkua, minkä vuoksi se oli pitänyt poistaa lavalta. Kanye hermostui tästä ja huusi tuotantotiimille kovaäänisesti lavan takana.

Kanye kertoi olevansa elossa tai jopa kuolleena 50 prosenttia vaikutusvaltaisempi kuin Pablo Picasso, Stanley Kubrick, huumeparoni Escobar ja jopa apostoli Paavali. Räppäri lisäsi vielä olevansa itseasiassa vaikutusvaltaisempi kuin yksikään muu ihminen.

Kanye huusi henkilökunnalle, että heidän ei kannata ryppyillä hänelle, koska Kanye on vielä seuraavat tuhat vuotta eteenpäinkin vaikutusvaltaisempi. Äänitteelle tallentui vielä tilanne, kun Kanye mitätöi täysin aiemmin saamansa sovun Taylor Swiftin kanssa mainitessaan laulajattaresta sanoin: ”Fake ass Taylor Swift”.