Pikkupoika sai vauvan syliinsä – ei suostunut enää päästämään irti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheen esikoiset ja jakamattomaan huomioon tottuneet lapset voivat olla hetken ajan hämillään kun perheeseen syntyykin uusi päivänsäde. On täysin normaalia, että lapset ovat mustasukkaisia vanhemmistaan. Yksi suloinen isoveli on kuitenkin mustasukkainen vauvasta.

YouTube-videolla nähdään hellyttävä tilanne, kun pikkupoika makoilee sohvalla vauva sylissään. Isoveli on sulkenut vuvan tiukasti turvalliseen syleilyynsä, johon vauva on myös nukahtanut. Parivaljakko näyttää todella suloiselta yhdessä ja isoveli onkin haltioissaan uudesta tulokkaasta.

Videolla kuullaan, miten äiti pyytää saada vauvan itselleen. Poika ei kuitenkaan suostu luopumaan vauvasta vaan jatkaa pikkuisen pään silittämistä ja suukottamista. Tätä näkyä jokainen vanhempi voisi varmasti katsella pidemmänkin aikaa.