Äidin yskä oli vauvalle parasta huvia – hellyttävä nauru

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsen nauru on todella hellyttävää ja varsinkin pienen vauvan hekotus saa kenet tahansa heltymään. Vauvan kokema ilo on silminnähden niin aitoa, että aikuisten sydämet suorastaan sulavat kun lapsi alkaa nauramaan jollekin asialle henkeään haukkoen.

Äiti on kuvannut videolle suloista hetkeä vauvansa kanssa, kun vauva on saanut hulvattoman reaktion hänen äitinsä yskimiseen. Videolla äiti yskii vauvan vieressä, jolloin vauva repeää hellyttävään nauruun ja alkaa hekottelemaan äidille, jonka yskimistä pitää sillä hetkellä maailman hauskimpana asiana.

Joka kerta kun nainen yskäisee niin vauva alkaa hekottamaan sydämensä kyllyydestä. Vauvan reaktio on myös hulvaton silloin, kun äiti alkaa itse nauramaan vauvan hekotukselle. Äidin nauraessa vauva alkaa lähinnä ihmettelemään ja vauvan ilme vakavoituu silmissä.