49-vuotias Cindy Crawford yhä upea bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpien supermallien joukkoon lukeutuva Cindy Crawford on jo 49-vuotias, mutta on edelleen todella säteilevä. Viime vuonna julkisuuteen päätyi kuva, jossa entinen supermalli poseerasi ilman minkäänlaista kuvankäsittelyä. Nyt hänet nähdään lomallaan.

Cindy Crawford ja hänen aviomiehensä Rande Gerber ovat parhaillaan lomailemassa julkkisten suosimalla St. Barthsin luksussaarella Karibialla. Paparazzikuvien perusteella ex-malli on edelleen upeassa bikinikunnossa.

Viime vuonna Cindy kommentoi julkisuuteen vuotanutta käsittelemätöntä kuvaa.

– Ajattelen niin, että kaikkien tulisi oppia olemaan sinut itsensä kanssa omassa vartalossaan missä tahansa iässä. Jos naiset kohtelisivat itseään samalla lempeydellä kuin he kohtelevat ystäviään, se olisi paras mahdollinen lahja annettavaksi itselleen. Itsevarmuus tekee ihmisestä seksikkään ja se on se asia, jonka muutkin huomaavat, Crawford kommentoi Marie Claire -lehdelle.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash