Kris Jenner sai tarpeekseen: ”Kanye West pilaa Kardashianien maineen”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kris Jenner on paljastanut olevansa huolissaan vävynsä räppäri Kanye Westin puolesta. Miehen viime aikainen käytös on ollut tähtösen mielestä ala-arvoista ja nyt hän pelkää, että Westin ”sekoileminen” pilaa Kardashian-brändin maineen.

Paige Six -lehden mukaan Westin julkinen avautuminen ja kärkäs kommentointi Twitterissä on saanut myös Kardashianit negatiiviseen valoon. Kuuluisien tyttäriensä managerina työskentelevä Jenner on paiskinut töitä vuosikymmeniä maineikkaan ja rahakkaan brändin luomiseksi ja nyt hän pelkää Kanyen vaarantavan kaiken.

Kris toivookin, että Kanye palkkaisi assistentin ylläpitämään ja päivittämään hänen sosiaalisen median tilejään, jotta West voisi keskittyä työhönsä artistina. Lähipiiristä on kerrottu, että Kim Kardashian on ollut samoilla linjoilla äitinsä kanssa, sillä hän ei voi sietää Kanyen julkista avautumista.