Kuolemaantuomittu raskaaksi vankilassa – vältti teloituksensa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuolemaantuomittu vietnamilaisnainen on onnistunut välttämään tuomionsa täytäntöönpanon hankkiutumalla raskaaksi vankilassa. Nguyen Thi Hue oli maksanut 2.045 euroa miespuoliselle vangille siemennesteensä luovuttamisesta.

Miesvanki oli käynyt naisvangin kanssa kauppaa ja lopulta Nguyen tuli raskaaksi. Viranomaisten tutkimuksissa on selvinnyt, että miesvanki toimitti välikäsien kautta naiselle siemennestettä pienissä ruiskuissa.

Raskaaksi tulemisen ansiosta kuolemantuomio on kumoutunut ja nainen saa pitää henkensä. Vietnamissa naisvankia ei voida tuomita kuolemaan, jos hänellä on alle 36 kuukauden ikäisiä lapsia. Mirror-lehden mukaan vanki on saanut tuomionsa vuonna 2012 huumeiden salakuljetuksesta. Nguyenin tuomio on nyt muutettu elinkautiseksi.