Sydänsurut nopein tapa painonpudotukseen

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ennen kesää ihmiset yrittävät etsiä oikotietä kesäkuntoon ja moni saattaakin miettiä kuumeisesti, että millä konstilla laihtuisi nopeiten. Ben Bermanin ohjaamassa lyhytelokuvassa näytetään hauskasti, mikä on surullisin, mutta myös nopeiten laihduttava keino, jota moni ei tule ajatelleeksi.

Koomikko Aaron Bleyaertin käsikirjoittamalla videolla kerrotaan neljä helppoa askelmaa, joita seuraamalla ihminen laihtuu nopeasti. Ensimmäisenä kehotetaan jättämään oluen juominen, toisena pienentämään annoskokoa, kolmantena särkemään sydämensä ja neljäntenä lopettamaan hedelmämehun juominen.

Videolla kolmannen neuvon toteuttamista käytännössä esitellään hieman laajemmin. Nainen särkee miehen sydämen, minkä jälkeen mies alkaa käymään kuntosalilla ja syö huonosti. Hän alkaa tarkkailemaan painoaan, pitämään itsestään huolta ja kiinnostumaan oikeasti terveyteen ja liikuntaan liittyvistä asioista. Lopulta laihtuminen vielä varmistetaan hedelmämehun jättämisellä ruokavaliosta pois.