Uusi drinkkihitti: Puolet Guinnessia ja puolet Smirnoffia!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oluessa on niin vahva ja erottuva maku, että harva yhdistää sitä muiden juomien kanssa tai tekee oluen pohjalta cocktaileja. Nyt Marine Boathouse -nimisen ravintolan henkilökunta on kehitellyt tunnetusta Guinness-oluesta juoman, joka on saanut irlantilaiset hermostumaan.

Englannissa Skegnessissä sijaitseva Marine Boathouse on kehitellyt Mirror-lehden mukaan juoman, johon tulee puoli tuopillista irlantilaista Guinness-olutta ja puoli tuopillista vodkapohjaista Smirnoff Ice -juomaa. Yhdistelmä on sellainen, jota harva tulisi ajatelleeksi miettiessään drinkkiä, joka voitaisiin tehdä oluesta.

Juoma on tuopissa mielenkiintoisen näköinen, koska juomat erottuvat toisistaan. Tuoppiin kaadetaan pohjalle Smirnoff Ice, minkä jälkeen tuoppi täytetään Guinness-oluella. Olut alkaa erottumaan Smirnoff Ice -juomasta ja nousee omaksi kerroksekseen sen päälle, minkä vuoksi juomasta tulee kaksivärinen.