Laulajatähti Vanity on kuollut – yliannostus vei lopulta hautaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Princen suojattina tunnetuksi noussut laulaja ja malli Vanity on menehtynyt. Tähti liittyi tänä vuonna kuolleiden tähtien kasvavaan joukkoon menehdyttyään maanantaina 57-vuotiaana.

TMZ-sivuston mukaan Vanity, oikealta nimeltään Denise Matthews, menehtyi vaikean munuaissairauden seurauksena. Tähti kärsi 1990-luvulla kokaiiniriippuvuudesta, ja hänen munuaisensa vahingoittuivat pahasti vuonna 1994 tapahtuneen yliannostuksen myötä.

Vanity tunnettiin parhaiten Nasty Girl -hitistään, jonka tuottajana Prince toimi. Tähti muistetaan myös Princen perustaman Vanity 6 -yhtyeen laulajana. Yhtye kiersi Princen kanssa 1999-kiertueella, mutta Vanity jätti bändin pian tämän jälkeen.

Vanity ehti myös toimimaan mallina ja näytellä elokuvissa kuten The Last Dragon, Pahan otteessa ja Action Jackson. Laulaja tuli uskoon 1990-luvulla. Hän päätti jättää viihdemaailman keskittyäkseen lähetystyöhön.