Hiiri vessassa – sai aikuisen miehen pakokauhun valtaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Jyrsijöitä kammoava englantilaismies on kuvannut videon kohtaamisestaan pienen hiiren kanssa. Mies oli käynnistänyt kameransa havaittuaan vilahduksen jyrsijästä kylpyhuoneessa. Kutsumaton vieras aiheutti miehessä pelkoa.

Hän käveli varovaisesti kylpyhuoneen ovelle etsien todisteita jyrsijästä. Kun mies näki hiiren kurkistavan pienen laatikoston alta, meni hän paniikkiin. Mies huusi puolisolleen, että vessassa oli hiiri.

Kun hän lähestyi kameran kanssa laatikostoa, lähti jyrsijä juoksentelemaan kylpyhuoneessa. Mies perääntyi paniikinomaisesti ja vaikutti siltä, että hän pelkäsi hiiren hyökkäävän hänen kimppuunsa. Mies juoksi piiloon toiseen huoneeseen ja karjui kuin maailmanloppu olisi ollut lähellä. Kissalle olisi selvästikin tässä taloudessa tarvetta.