Kesha murtui kyyneliin oikeussalissa – menestyksekäs ura ohi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Kesha haastoi vuonna 2014 musiikkituottajansa Dr. Luken oikeuteen, koska tämä oli hänen mukaansa ahdistellut naista seksuaalisesti. Kesha on taistellut tuottajaa vastaan oikeudessa jo reilun vuoden ajan päästäkseen irti levytyssopimuksestaan, ja nyt tuomioistuin antoi ratkaisunsa.

Viime viikolla Kesha pyysi fanejaan rukoilemaan hänen uransa jatkon puolesta, sillä hän ei halua työskennellä Dr. Luken kanssa. Tuomioistuimen päätös oli Keshalle raju isku, sillä hän hävisi jutun. Oikeus ei suostunut mitätöimään artistin sopimusta. Kesha murtui oikeussalissa kyyneliin päätöksen kuullessaan.

Keshan viimeisin Warrior-albumi julkaistiin jo vuonna 2012, joten poptähdellä olisi varmasti jo suuri palo päästä julkaisemaan taas lisää musiikkia. Kesha on sopimuksen mukaan velvollinen tekemään Sony-levy-yhtiölle yhdessä Dr. Luken kanssa vielä kuusi albumia.

Kesha on vaatinut päästä tekemään musiikkia toisen tuottajan kanssa, mutta toistaiseksi levy-yhtiö ei ole siihen suostunut. Keshan asianajaja Mark Geragosin mukaan jos tällainen lupa kuitenkin annettaisiin ja levyt tehtäisiin, ei levy-yhtiö suostuisi markkinoimaan levyjä.