Hylje yllätti veneilijän – hellyydenkipeä kaveri

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä verkossa näkee ihania videoita tilanteista, joissa ihminen on saanut kokea hienon hetken luonnossa elävän villieläimen kanssa. Saukkojen ja hylkeiden on nähty monesti ottavan kontaktia vesistöjen äärellä oleviin ihmisiin, ja nyt eräs hylje yllätti veneilemässä olleen miehen yllätysvierailulla.

Mies on kuvannut venereissuaan puhelimella, kun hän on yllättäen saanut kutsumattoman vieraan veneeseensä. Hylje on loikannut vedestä veneen takaosaan ja alkanut tekemään heti lähempää tuttavuutta miehen kanssa. Mies kuvasi tilannetta innoissaan ja näyttää todella onnelliselta hylkeen nojatessa häneen.

Videolta näkyy, miten täydellisen rennosti hylje on miehen kanssa. Hylje nauttii auringonpaisteesta lepuuttaessaan päätään miehen harteilla. Hylje katsoo välillä muualle, mutta painaessaan jälleen päänsä miehen harteille hylje laittaa heti uudelleen silmänsä kiinni ja näyttää nauttivan olostaan.