Yhden illan seksisuhde – tässä 3 kultaista etikettisääntöä

Lifestyle · Annukka Heikkilä

Sinkuilla on vapaus nauttia satunnaisista seksikumppaneista ja yhden illan jutuista ilman huonoa omaatuntoa tai illan katumista. Viikonlopun lähestyessä ja hetkellisessä hellyyden kaipuussa kannattaa tehdä muutama pieni esivalmistelu sen varalta, että tulee saamaan yllättävän yökyläilijän.

Elite Daily listasi kolme kultaista sääntöä, joita yhden illan jutuissa tulisi noudattaa.

1. Siivoa asuntosi

Ei ole mitään niin kamalaa kuin herätä seuraavana aamuna vieraan henkilön vierestä ja huomata, että olette tulleet sinun sotkuiseen asuntoosi. Asunto kannattaa siivota aina ennen viikonloppua sen varalta, että saat seuraa.

2. Anna seksikumppanin jäädä yöksi

Vaikka kyse olisi vain seksistä, anna sänkykaverisi jäädä yöksi. Sängystä kylmään yöhön hätistäminen on julmaa, koska olette kuitenkin olleet juuri todella lähekkäin. Jos haluat olla todella kohtelias, varaat jääkaappiin tulevaa aamua varten myös hieman aamupalaa.

3. Muista käyttää kondomia

Kondomi saattaa tuntua epämukavalta ja kämpelöltä, mutta käytä sitä kuitenkin. Se on ainut asia mikä voi suojata sinua mahdollisilta taudeilta. Jos hän on valmis olemaan kanssasi ilman kondomia, hän on tehnyt niin luultavasti muidenkin kanssa.