Hämmentävä luksusasunto myynnissä – kuin tehty merirosvoille

Lux · Annika Kela

Kalifornian Riversidessa on tullut myyntiin hulppea ökylukaali, joka kätkee sisälleen mielenkiintoisen yllätyksen. Espanjalaistyylinen kartano on nimittäin sisustettu merirosvoteemaa noudattaen.

Kiinteistönvälittäjien mukaan sisustus on kuin suoraan Disneyn Pirates of The Caribbean -elokuvista. Asunto on seikkailumielisten miljonäärien unelma. Arlington Avenuella sijaitseva luksusasunto on myynnissä 1,8 miljoonalla dollarilla.

Daily Mail -lehden mukaan merirosvojen historiasta ja elämästä kiinnostunut talon omistaja on sisustanut kotiaan 20 vuoden ajan. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty. Yksi talon upeammista ominaisuuksista on vanhan ajan tyyliin rakennettu viinikellari, jonne mahtuu 2.500 pulloa. Käytäviltä ja keittiöstä löytyy myös useita lasivitriinejä ja kaappeja rommin säilytystä varten.

Trulia
Trulia
Trulia
Trulia
Trulia
Trulia
Trulia
Trulia
Trulia
Trulia