Mies rikkoi häkin – kakadun hervoton kielenkäyttö huvittaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isoja papukaijoja ja lemmikkilintuja ei tulisi pitää pienissä pyöreissä häkeissä. Erään huonoista elinoloista pelastetun kakadun häkki oli juuri tämänkaltainen, minkä vuoksi linnun pelastanut mies päätti näyttää videolla miten häkin voi korjata sopivaksi.

Videolla kakadun pelastanut mies näyttää miten pyöreän pienen häkin kanssa tulisi toimia. Mies alkaa hajottamaan häkkiä kovaäänisesti hyppimällä häkin päällä, mikä saa kakadun innostumaan. Meteli ja aggressiivinen käytös saa kakadun levittämään sulkansa ja aloittamaan kattavan kiroilumaratonin.

Mies kertoo, että tällainen häkki oli pelastetulle linnulle aivan liian pieni. Pyöreässä häkissä lintu ei voinut tehdä muuta kuin istua paikoillaan häkin keskellä olleen puupalikan päällä. Häkin rikkominen tehtiin kakadun hyväksi, minkä vuoksi linnun kova kielenkäyttö on huvittanut ihmisiä.