Ilmakuva paljasti aurinkopaneeleista tehdyn kuvion – tunnistatko?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aurinkopaneeleilla saadaan nykyisin jo niin tehokkaasti energiaa, että kotitaloudet voivat saada niillä valtaosan sähköstään myös Suomessa. Yhdysvalloissa tilanne on luonnollisesti aivan toinen, kun aurinko paistaa läpi vuoden. Nyt Disney on rakentanut oman näyttävän paneelipuistonsa.

Ilmakuvasta paljastui, että valtava 48.000 aurinkopaneelin puisto on tehty Disneylle ominaiseen ja helposti tunnistettavaan muotoon.

Paneelit on nimittäin sijoitettu maastoon Mikki Hiiren pään muotoon, mikä luonnollisesti paljastuu vasta ilmakuvista. Aurinkopaneelit sijaitsevat Yhdysvaltojen Orlandossa Epcot Centerin ja Walt Disney Worldin liepeillä, ja ne tuottavat sähköä Walt Disney Worldiin. Puiston pitäisi olla toiminnassa keväällä.

Splash
Splash