Kahden tyttären isä leikkasi peniksensä – koska ei saanut poikaa

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Humalassa ollut kahden tyttären isä oli ollut pettynyt siihen, että hän ei ollut saanut yhtäkään poikaa. Häntä oli alkanut hävettämään niin paljon oma epäonnistumisensa pojan saamisen suhteen, että hän oli päättänyt leikata oman peniksensä irti.

36-vuotias kiinalainen mies on isä kahdelle tyttärelle, joista toinen on 13-vuotias ja toinen vasta kolmevuotias. Perheenisää oli alkanut humalassa harmittamaan se, että hän ei ollut saanut yhtäkään poikaa, minkä vuoksi hän oli leikannut oman peniksensä irti.

Perhe oli löytänyt verta valuvan miehen ja nähneet pudonneen peniksen palan. Perheenjäsenet olivat kiidättäneet miehen sairaalaan ja ottaneet leikatun peniksen mukaan muovipussissa. Miehen penis saatiin kiinnitettyä uudelleen leikkauksessa, joka kesti Daily Mail -lehden mukaan neljä tuntia.