Äiti piilotti herkut jääkaapin päälle – pikkutyttö esitteli kiipeilytaitojaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienillä lapsilla ei ole samanlaista itsehillintää tai harkintakykyä kuin aikuisilla, minkä vuoksi aikuisten tuleekin välillä piilottaa pikkulapsien näkyviltä vaarallisia esineitä tai herkkuja, joita lapset eivät voisi vastustaa.

Pikkulapset eivät kuitenkaan nuoresta iästään huolimatta ole kovin tyhmiä vaan keksivät helposti keinot saadakseen haluamansa.

YouTube-videolla nähdään äidin videoima tilanne, jossa lapsi esittelee hänen kiipeilytaitojaan. Äiti on laittanut herkullisia välipaloja jääkaapin päälle säilytykseen. Jääkaapin päällys on niin korkealla, että tytär ei ylety sinne, mutta hän on kuitenkin ehtinyt jo ratkaisemaan täydellisen reitin jääkaapille.

Moni lapsi voisi keksiä siirtää tuolin jääkaapin eteen, mutta videolla näkyvä pikkutyttö on päättänyt kiivetä. Tyttö esittelee äidilleen kiipeilytaitojaan ottamalla jääkaapin ja pakastimen kahvoista kiinni ja vetämällä itsensä niin ylös, että yltää lopulta välipaloihin.